Het voortbestaan van de oude knotlinde in de Karabiniersstraat is een feit!

Naar aanleiding van ons eerder bericht en de onzekerheid rond het voortbestaan van de knotlinde in de Karabiniersstraat werden wij op de hoogte gesteld van de recent genomen beslissing in dit dossier.

Na grondig onderzoek ter plaatse en na constructief overleg met alle betrokken partijen is er een alternatief uitgewerkt waarbij het voortbestaan van de knotlinde kan gegarandeerd worden. De nieuwe elektriciteitspaal zal voorbij de knotlinde worden geplaats waardoor de bovengrondse nutsleidingen niet meer door de kruin zullen lopen. Verder werd er ook een nieuw lichtstudie uitgewerkt en werd er een alternatief tracé gevonden voor de ondergrondse leidingen buiten de bestaande wortelzone van de knotlinde.

Goed nieuws dus!

Eén antwoord op “Het voortbestaan van de oude knotlinde in de Karabiniersstraat is een feit!”

  1. Fijn. Heel fijn. 💚
    Zoiets hoort een automatisme te zijn.
    Bij uitreiken van vergunningen: beschermen van 🌳🌳🌳.
    Wanneer komt er een stedelijke inventaris van waardevolle bomen? De canon voor boombescherming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *