Afsluiten Week van het Bos 2022

Op zondag 16 oktober was er de apotheose van de voorbije Week van het Bos. Het Bergmolenbos was plots een sprookjesbos waar kinderen als elf of tovenaar op zoek gingen naar de dieren in het bos.

De vzw Meer Bomen In Roeselare gelooft ook in sprookjes maar wil nog liever een écht bos met veel bomen realiseren. En mocht het kunnen, dan toverden wij op elke beschikbare plaats de juiste boom. In het bos, langs de straat, op pleinen, bij oude en nieuwe bedrijven, langs landelijke wegen en waterlopen. Overal zijn er nog opportuniteiten.

Meer Bomen in Roeselare wil zijn naam waar maken en bekend maken. Daarom ook onze aanwezigheid met een leuke stand op de Sprookjesparking in het Bergmolenbos. We willen iedereen bedanken die interesse toonde voor onze strijd voor meer bomen. Bomen laten mensen niet onberoerd.

Een welgemeende dank voor wie nu al zijn lidmaatschap vernieuwde én voor wie zich voor het eerst lid maakte. Hoe meer betalende leden (10 euro per persoon), hoe sterker en luider onze stem wordt gehoord in Roeselare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *