Reportage WTV over ons standpunt rond de kaaimuur

In verband met het openbaar onderzoek omgevingsvergunning tot het bouwen van een kaaimuur rivier terminal Roeselare,  door de NV De Vlaamse Waterweg in de Regenbeekstraat 62 met dossiernummer omgevingsloket 2019061478.

Eerder kon je al ons bezwaarschrift lezen en downloaden. Wil je zelf deze ter dood veroordeelde bomen redden dan kan je ons bezwaarschrift als sjabloon gebruiken.

Download het sjabloonbezwaarschrift hier.

Teken de online petitie hier.

4 antwoorden op “Reportage WTV over ons standpunt rond de kaaimuur”

 1. iedere boom op aarde telt nu, we moeten ermee stoppen om steeds het geld voorop te stellen terwijl er zoveel meer op het spel staat.

 2. Op zicht geen zo’n tegenstander van een containerterminal. Het is een goeie insteek om aantal vrachtwagens te verminderen. Echter is de vraag of dit in de buurt wel het geval zal zijn en niet nog meer transport zal rijden in de zone om container aan en af te voeren.
  Waar ik vooral niet over te spreken ben is het verwijderen van de natuur zondet compensatie in nabije locatie. OK, stad Roeselare zal de bomen conpenseren, maar helaas zijn de mensen in de buurt daar niets mee. Wat koop je daarmee als je buurt langst om armer aan groen wordt.
  Daarinboven is ook het feit dat het jaagpad nog maar eens zal kronkelen.
  De “fietsostrade” wordt alweer op de achtergrond gezet met nog maar eens een extra hinderniss.
  Spijtige zaak. De verarming van Rumbeke.

 3. Ik heb 4kinderen laat die bomen toch staan elke boom telt hoe wil je anders zuurstof krijgen bomen bieden zuurstof schaduw boomhutten slingerkoorden over beken en vijvers fun gezond mooi nuttig wat biedt die kaaimuur ons ? (Niets)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *