Bezwaarschrift kademuur

Meer bomen in Roeselare dient een bezwaar in betreft : openbaar onderzoek omgevingsvergunning tot het bouwen van een kaaimuur rivier terminal roeselare,  door de NV De Vlaamse Waterweg in de Regenbeekstraat 62 met dossiernummer omgevingsloket 2019061478.

Via onderstaande links kan je het bezwaarschrift vinden. Wil je ook bezwaar aantekenen dan kan je deze documenten als voorbeeld gebruiken:

 

5 antwoorden op “Bezwaarschrift kademuur”

  1. Het klein beetje groen moet blijven!
    Deze buurt is in heel korte tijd verandert in een te mijden plaats !
    Nochtans zie ik elke dag mensen in hun pauze langs het fietspad wandelen.
    Het brengt rust tussen de fabrieken, toch echt nodig en kan perfect samengaan?

  2. Onze bomen zijn er reeds zo slecht aan toe en ons milieu en omgeving daarmee ook. We gaan toch het klein beetje bomen dat we in Roeselare hebben nog niet meer inperken!

  3. Los van de milieu-impact en esthetische impact is het jaagpad de enige (autovrije) fietssnelweg die Roeselare met Izegem en verdere gemeentes langs het kanaal verbindt. Het jaagpad onderbreken zou dan ook regelrecht tegen de huidige recente trend ingaan om een groot netwerk van fietssnelwegen in Vlaanderen aan te leggen. Een eventuele omleiding voorzien is beter dan niets, maar het is alweer een extra ontmoediging voor fietsers, die nu in vrijwel één recht, ononderbroken en veilig stuk (behalve aan Vandemoortele in Izegem) het jaagpad tot in Ooigem kunnen afleggen. Met een beetje verdere studie en goede wil moeten er zeker alternatieven voor deze containerterminal bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *