Eén antwoord op “2 vragen voor Stad Roeselare i.v.m. de rivier terminal”

  1. Goed dat er een waakzaam oog is van de burger, daar de Vlaamse Waterweg wel eens haar eigen agenda probeert door te drukken zonder al te veel rekening te houden met andere betrokkenen. Natuurlijk kan men niet rond het feit heen dat watergebonden industrie de toekomst is en een oplossing kan bieden voor de al zwaar verzadigde wegen in Vlaanderen. Wel hoop ik dat de waterwegbeheerder een fietsvriendelijker jaagpad aanlegt dan in Wielsbeke. Een fietspad dat ook toekomstgericht is, daar ook utilitair als recreatief fietsverkeer in de lift zit. In Wielsbeke belemmeren meerdere haakse bochten een vlot en veilig fietsverkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *