Nog enkele plaatsen vrij voor de uitstap naar het voedselbos De Woudezel in Houthulst op zaterdag 24 juni

Na de succesvolle infoavond over voedselbossen plannen we op zaterdag 24 juni om 09.30u een bezoek aan een praktijkvoorbeeld, nl. de Woudezel in Houthulst (Iepersesteenweg 84). Wie aanwezig was en zijn email-adres achterliet kreeg de eerste kans om in te schrijven.

Er zijn nog een vijftal plaatsen vrij. Snel inschrijven is de boodschap. De kostprijs bedraagt 18€/persoon. Voor deelnemers met vrijetijdspas 9€. Het aantal plaatsen was beperkt tot 18 deelnemers. Afspraak ter plaatse om 9.30u tot 12u.

Carpoolen is mogelijk: afspraak op de parking in de Houtskoolstraat (zijstraat van Verbrandhofstraat -zie plannetje). Er wordt een deelname van 0,10€/gereden km betaald aan de chauffeur.

Meer informatie?

Meer info en verplicht inschrijven via Leefmilieuvzw@gmail.com. De inschrijving is definitief na storting van 18€/persoon op de rekening van Leefmilieu Roeselare vzw BE33 9733 6476 0046. Annuleren kan tot ten laatste 18 juni 2023, waarbij 15€ wordt terugbetaald (3€ administratiekost). Annuleren na deze datum is niet mogelijk maar je kan altijd zelf een vervanger zoeken.

Een organisatie van vzw Leefmilieu in samenwerking met MBiR, Natuurpunt Mandelstreke, Tuinhier Roeselare en Velt Roeselare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *