Burgerbeweging MBIR richt lokale politieke partij op

De burgerbeweging “MBIR” heeft vandaag aangekondigd dat ze een lokale politieke partij zullen oprichten en zullen deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. De partij, die zal worden geleid door enkele van de oprichters van de beweging, heeft als doel om het groene karakter van Roeselare te behouden en te versterken, en om de stad duurzamer te maken.

De burgerbeweging “MBIR” is al 5 jaar actief en heeft in die tijd samengewerkt met verschillende actoren om hun doelstellingen te bereiken. Ze hebben onder andere samengewerkt met de stad om bomen te behouden en te planten, en hebben talloze evenementen georganiseerd om bewustzijn te creëren over de waarde van bomen en groen in de stad.

Nu zijn ze vastbesloten om hun invloed uit te breiden door deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar. Ze zullen campagne voeren voor een groener en duurzamer Roeselare, waarin bomen en groen een centrale plaats innemen. De partij zal zich inzetten voor het behoud van bestaande bomen, de aanplant van nieuwe bomen, en het verbeteren van het groen in de stad.

“We zijn ervan overtuigd dat de bewoners van Roeselare ons standpunt over bomen en groen delen, en we willen ons inzetten om onze visie werkelijkheid te maken”, zegt een van de oprichters van de partij. “We geloven dat we een verschil kunnen maken door samen te werken met andere partijen en organisaties om de stad groener en duurzamer te maken.”

De nieuwe politieke partij zal binnenkort meer details bekendmaken over haar programma en kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

UPDATE

We willen graag bevestigen dat het aangekondigde persbericht over het oprichten van een lokale politieke partij en deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen een aprilgrap was.
We begrijpen dat sommige mensen teleurgesteld zullen zijn om te horen dat het niet waar was, maar we hopen dat onze boodschap over het belang van bomen en groen in de stad duidelijk is gebleven.

Als burgerbeweging blijven we ons inzetten om de groene ruimte in Roeselare te behouden en te verbeteren, en om bewustzijn te creëren over de waarde van bomen en groen voor onze gezondheid en ons welzijn. We blijven ons inzetten om samen te werken met alle partijen om onze doelen te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *