Infosessie 9 oktober: De juiste boom voor elke tuin

Ontdek de fascinerende wereld van bomen en groenbeheer met niemand minder dan emeritus professor Martin Hermy, een autoriteit op het gebied van natuurbeheer, groenbeheer en ecologie. Professor Hermy neemt je mee in zijn meeslepende visie op bomen: een visie die draait om de potentie van miljoenen bomen die onze tuinen kunnen sieren en verrijken.

De behoefte aan nieuwe bossen is groter dan ooit, maar de ruimte ervoor is beperkt. Gelukkig bieden tuinen een uitstekende gelegenheid om deze kloof te overbruggen. In zijn baanbrekende boek ‘De juiste boom voor elke tuin’ fungeert Martin Hermy als gids, waarbij hij zijn diepgaande wetenschappelijke kennis vertaalt naar praktische tips en eenvoudig te begrijpen informatie.

Deze unieke gelegenheid wil je niet missen! De gratis infosessie, gehouden in de sfeervolle omgeving van Bar Giraf, biedt een platform om meer te weten te komen over het planten van de perfecte boom in jouw eigen tuin. Sta versteld van het waarom achter boombeplanting, leer hoe je op de juiste manier plant, ontdek welke ondersteuning bomen nodig hebben om te gedijen, verdiep je in de complexiteit van bodemvereisten en ontdek welk rijkdom van leven er onder het aardoppervlak schuilgaat.

Ben je geïnteresseerd in het aanpassen van je tuin aan de realiteit van klimaatverandering? Wil je meer te weten komen over welke boomsoorten het meest geschikt zijn voor jouw specifieke tuin? Dan is deze bijeenkomst een onmisbare kans om direct van de bron van kennis te leren. Professor Hermy zal je inspireren en informeren, en je zult naar huis gaan met een schat aan inzichten om je tuin te transformeren.

Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plek op deze boeiende reis door de wereld van bomen, natuurbeheer en ecologie. Samen kunnen we een groenere toekomst cultiveren, boom voor boom.

Noteer in je agenda:

  • Datum: Maandag 9 oktober
  • Tijd: 19:00 uur
  • Locatie: Bar Giraf, Sint-Amandsstraat 104

Mis dit niet! Samen ontdekken we de kracht en pracht van bomen in onze eigen tuinen.

Inschrijven via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *