MBIR plant 100.000ste boom op de grote markt van Roeselare!

Na een grondige analyse en hertelling van de officiële documenten is er een opmerkelijke ontdekking gedaan: er blijkt een kleine discrepantie te zijn in het aantal aangeplante bomen. In plaats van de vermelde 100.000 bomen, zijn er eigenlijk slechts 99.999 bomen aangeplant. Maar wees gerust, MBIR neemt het voortouw in samenwerking met het stadsbestuur om deze situatie recht te zetten.

We zijn verheugd aan te kondigen dat MBIR zich persoonlijk zal inzetten om de ontbrekende boom te planten, en we hebben zelfs al een symbolische locatie gekozen: het hart van Roeselare, de Grote Markt. Deze historische locatie zal binnenkort nog groener worden met de toevoeging van onze 100.000ste boom!

Tijdens onze nauwgezette analyse ontdekten we dat er een kleine fout was bij het tellen van de bomen die eerder werden uitgedeeld. Hoewel we oorspronkelijk dachten dat we 11.025 bomen hadden verspreid, bleek dit aantal eigenlijk 11.024 te zijn. Als toegewijde voorstanders van het milieu voelen we ons verplicht deze vergissing recht te zetten.

Daarom nodigen we alle gemeenteraadsleden en sympathisanten uit om zich bij ons aan te sluiten op paasmaandag om 16u voor de plechtige plantceremonie van onze 100.000ste boom op de Grote Markt. Samen kunnen we het verschil maken en onze stad nog groener en duurzamer maken.

We kijken uit naar uw aanwezigheid!


small tree tied to stick
Photo by Iulian Sandu on Pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *